✔ Levering in Nederland en België!   ✔ Exclusieve houten deurluifels   ✔ Productie in eigen beheer   ✔ Maatwerk mogelijk   ✔ Gratis verzending Nederland
0
Winkelwagen
€ 0,00
Deurluifel Deurluifel Deurluifel Deurluifel Deurluifel Deurluifel Deurluifel Deurluifel Deurluifel Deurluifel
Deurluifel Deurluifel Deurluifel Deurluifel Deurluifel Deurluifel Deurluifel Deurluifel Deurluifel Deurluifel
Deurluifel
Houten deurluifel in 2 modellen op iedere maat gemaakt tot 1 meter diep en 3 meter breed. Daarnaast leveren wij diverse aluminium en RVS van onze Duitse producent.
Vraag offerte aan
 

Wij laten u niet in de regen staan


U of uw visite hoeft met onze voordeurluifels niet meer in de stromende regen te staan. Als u thuiskomt, kunt u droog staan tijdens het ontgrendelen van de deur. Mocht er geen verlichting aanwezig zijn, kunt u voor een deurluifel met verlichting kiezen waarbij de verlichting fraai verwerkt is in de deurluifel.

Een overkapping voordeur heeft meerdere voordelen. Naast het feit dat u niet nat wordt tijdens het openen van uw deur blijft de deur ook grotendeels droog wat de levensduur van de deur verlengt.
  

Deurluifel: een meerwaarde voor uw woning


Een deurluifel verfraait uw woning en is daarnaast ook functioneel.

Afdak voordeuren - zoals een deurluifel ook wel genoemd wordt - zijn er in verschillende uitvoeringen.

  

Houten deurluifel


• Deurluifel hout: deze deurluifels op maat komen uit onze eigen werkplaats Dit heeft als grote voordeel dat wij al uw wensen in de houten deurluifel kunnen verwerken zoals één of meerdere lichtpunten al dan niet aangesloten op een bewegingsmelder zodat het licht aanspringt als u de deur in of uit gaat. Een houten deurluifel geeft uw woning een klassieke uitstraling. Deze kunt u bestellen met houten draagarmen aan de onderzijde van de luifel. U kunt er ook voor kiezen de deurluifel met stalen trekstangen zwart gepoedercoat te bestellen. Soms vragen mensen zich af of het noodzakelijk is om een houten deurluifel te bestellen met draagarmen of stalen trekstangen. Dit is niet echter niet noodzakelijk. Het geeft in veel gevallen wel een sierlijke uitstraling.

  

Aluminium deurluifel


• De aluminium luifels zijn voordeurluifels met als basis een frame voor de ophanging met daartussen - of er bovenop - transparant lexaan / acrylglas. De aluminium luifels zijn erg gewild. De aluminium luifel is populair door zijn goede prijs (vanaf €265,-) en door de kwaliteitsverhouding (5 jaar garantie)

  

Roestvrije (R.V.S.)deurluifel


• R.V.S. deurluifel: deze moderne deurluifel heeft een stak uiterlijk. Het roestvrijstalen frame is afgewerkt met acrylglas of transparant veiligheidsglas. Eenvoudige montage! Onze voordeurluifels worden bij u afgeleverd inclusief montage materiaal. Met de duidelijk meegeleverde handleiding kunt u zelf de voordeurluifel monteren in 2 a 3 uur. De montage kunt u alleen uitvoeren, maar af en toe een extra handje is wel praktisch.
  

Wij bieden kwaliteits deurluifels aan voor een scherpe prijs.


Buiten de houten deurluifel die wij zelf producten, worden de aluminium en R.V.S deurluifels in Duitsland geproduceerd. Door de hoge kwaliteit van de in Duitsland geproduceerde deurluifels geeft de fabrikant 5 jaar garantie.

De klant is koning… en uw wens is onze uitdaging.

Door jaren aan ervaring kunnen wij u een goed advies geven over de juiste afmeting van de deurluifels. Dit gebeurt veelvuldig bij onze houten deurluifels. Als u een foto doormailt met de maten dan kunnen wij u een goed advies geven. Zo krijgt u een deurluifel die bij uw woning past.

Onze Service

  • ✔ Levering in Nederland en België!
  • ✔ Breed assortiment deurluifels
  • ✔ Leverbaar in alle typen en maten
  • ✔ Aluminium, edelstaal (RVS) of hardhout
  • ✔ Productie in eigen beheer
  • ✔ Bedrijven kunnen op rekening bestellen
  • ✔ Klassieke houten deurluifels op maat gemaakt

Contact

Valkse engweg 10
6733 JK Wekerom

Waarmee kunnen wij je helpen?

06-12550065
info@voordeurluifels.nl
Ga naar contactformulier
90 klanten geven www.voordeurluifels.nl een gemiddelde beoordeling van een 8.9
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop